tvorba web stranok
vytvorenie web stranky
Potrebujete poradiť? Neviete sa rozhodnúť aký typ web stránky je pre Vás vhodný? Radi Vám poradíme. Konzultácie sú zadarmo. Neváhajte nás kontaktovať či už cez telefón, email alebo aj prostredníctvom on line formulára.
vytvorenie web stranky
Ochrana osobných údajov.

Používaním našich webových stránok nám zverujete svoje osobné údaje. Na tejto stránke uvádzame, aké osobné údaje zhromažďujeme a pravidlá ako ich používame.

Prevádzkovateľ: Mgr. Svetlana Fedoročková Gulová, Dlhá 50, 08901 Svidník, Slovenská republika, IČO 47550040, Právna forma: Živnostník, zhromažďuje nasledujúce osobné údaje:
- súbory cookies
- osobné údaje, ktoré nám poskytnete v rámci nášho “Kontaktného formulára” a formulára “Zaregistrujte sa pre odber noviniek”

Ako používame zhromažďované osobné údaje

Formuláre

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete prostredníctvom našich formulárov, budú použité výhradne pre účely, pre ktoré boli určené, a to:
- údaje z “Kontaktného formulára” výlučne pre potreby spätného kontaktovania sa s vami,
- údaje z formulára “Zaregistrujte sa pre odber noviniek” výlučne pre potreby zasielania našich elektronických newsletterov s informáciami z aktuálneho diania v našej spoločnosti – pozvánky na výstavy, konferencie, PR akcie, informácie o novinkách vo výrobnom sortimente, v poskytovaných službách a pod.

Ako odvolať súhlas

Vaše osobné údaje spracúvame na základe vášho súhlasu, ktorý môžete kedykoľvek odvolať prostredníctvom odkazu umiestneného v päte každého newslettera.

Cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa ukladajú do pamäti prehliadača a obsahujú údaje o návšteve webovej stránky. Tieto súbory sú anonymné a obsahujú údaje, akými sú jazyk, prehliadač a ďalšie nastavenia pri zobrazení stránky. Cookies, ktoré váš prehliadač odosiela k nám, slúžia na analyzovanie správania užívateľov na našich webových stránkach a na zlepšenie a zjednodušenie ich použiteľnosti. Na analýzu používame nástroje Google Analytics. Pre reklamné účely používame Google Remarketing. Doba používania súborov cookies je 6 mesiacov.

Ako súbory cookies kontrolovať a zmazať

Zmenu nastavenia v používaní súborov cookies je možné uskutočniť v rámci každého internetového prehliadača v sekcii Nastavenia. Odstránením alebo zablokovaním súborov cookies budete môcť navštíviť naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia pracovať správne.

Aké sú vaše práva

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje má právo od nás požadovať:
- prístup k svojim osobným údajom
- právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania
- právo namietať proti spracúvaniu
- právo na prenosnosť údajov
- právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky

Práva dotknutej osoby

Každá osoba, ktorá nám poskytla osobné údaje (dotknutá osoba) má právo od nás požadovať prístup k svojim osobným údajom a právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, právo na prenosnosť údajov a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Ako si uplatniť vaše práva

Uplatniť vaše práva si môžete zaslaním emailovej správy alebo písomnej žiadosti na naše kontaktné údaje uvedené v sekcii „Kontakt“.
ÚVOD
SLUŽBY
REFERENCIE
CENNÍK
KONTAKT
| tvorba web stránok | tvorba webových stránok | výroba web stránok | výroba webových stránok | tvorba www stránok | vytvorenie web stránky | aktualizácia web stránok |  tvorba eshopov | tvorba loga |
Vytvorenie web stránky od 100 Euro.
Copyright © abWEB.sk | Tvorba web stránok www.abweb.sk